marți, 10 ianuarie 2012

Haide sa o ajutam pe Alexandra! E atat de simplu, trebuie doar sa vrei!

Anda (pe saptepietre.ro...unul dintre cele mai indragite bloguri de opinie scrise de un jurnalist iesean) scrie despre Alexandra: 
"Alexandra Groza are 7 ani, este din Dorohoi şi are LEUCEMIE ACUTĂ MIELOBLASTICĂ. Pentru a fi operată, are nevoie de peste 50.000 de euro.

Deocamdată, Alexandra răspunde bine la tratament. Un tratament dureros. Crud. Sper să răspundă bine şi la viaţă! Din păcate, nu poate face asta fără noi!"

Afla povestea Alexandrei aici!
Alexandra, o minunatie de copil
Alexandra are leucemie
Anda s-a hotarat sa ia atitudine si sa o ajute pe Alexandra. Asa ca  vinde spatiu de publicitate pe blogul ei, urmand ca toti banii castigati astfel sa fie donati Alexandrei. 

"Nu e o idee nouă. Nici nu am un nume sonor, care să impresioneze mulţimile. Nu-ţi voi aduce mii de vizitatori… însă voi contribui, pozitiv, la imaginea ta. Şi voi fi liantul pentru o faptă bună! Ca să nu mai lungesc vorba, iată ce ofer:
* Banner în partea de sus a paginii 468 x 60 – valabil din momentul în care decizi tu, până pe 29 februarie - 100 de lei
* Banner 270 x 120 - valabil din momentul în care decizi tu, până pe 29 februarie – 70 de lei
* Banner 125 x 125 - valabil din momentul în care decizi tu, până pe 29 februarie – 40 de lei
* Postare publicitară – care să rămână permanent pe blog – 50 de lei
* Spaţiu într-un blogroll special, valabil până pe 29 februarie – pentru orice sumă donată, oricât de mică.

Preţurile sunt negociabile (în jos), iar recunoştinta va fi enormă – în cazul în care vei dori să oferi mai mult. Accept donaţii şi de la cei care vor să rămână anonimi sau nu au nevoie de spaţiu pe blog. Spun asta, pentru că ştiu că există persoane care se jenează să depună direct în contul Alexandrei sume mici – 5, 10, 15 lei… Însă, într-o situaţie de genul ăsta, în care se luptă cu viaţa şi în fiecare zi se fac cheltuieli mari – orice bănuţ contează! 10 lei chiar sunt importanţi!"

Am incredere in voi !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu