duminică, 4 decembrie 2011

Cum sa faci cea mai simpla bluza cu maneca lunga pentru copii

Trebuie sa precizez ca nu este un tutorial pentru persoanele care realizeaza haine in mod profesionist, ci pentru cele care considera asta un hobby. Modalitatea pe care v-o propun de a realiza o bluza este foarte usoara si se aseamana mult cu tutorialul pentru pantaloni pe care l-am realizat cu putin timp in urma. Aveti nevoie pentru inceput de o coala alba de hartie si de o bluza care ii vine bine copilului vostru. Indoiti-o pe lung si realizati-i conturul. Nu uitati sa adaugati un centimentru pentru cusaturi pe laturile unde este necesar. Apoi decupati tiparul si asezati-l pe materialul impaturit in doua. Taiati cu atentie materialul. Ar trebui mai apoi sa aveti doua bucati de bluza care sa arate ca in fotografia de mai jos.
Acum decupati linia gatului cat este necesar si coaseti cele doua bucati de bluza intre ele. Finalizati toate cusaturile. Pentru zona gatului puteti folosi banda bie pe care o gasiti in mercerii. De asemenea, puteti adauga accesorii dupa bunul plac, de la fundite si flori, pana la pamblicute. Posibilitatile sunt infinite!
Am realizat aceasta bluzita ca parte a costumului de Mos Craciun pe care l-am confectionat pentru serbarea baietelului meu. Apasa link-ul si afli exact cum poti realiza si tu un costum de Mos Craciun ca acesta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu