marți, 29 martie 2011

Cu drag, pentru copii

Noul meu articol de pe breslog este dedicat suta la suta articolelor pentru copii. Vei gasi acolo sugestii pentru petrecerea de botez, sau pentru aranjarea camerei celui mic. De asemenea, am facut cateva mentiuni despre hainute inedite pe care le poti achizitiona din magazinele breslo, precum si accesorii pentru domnisoare. Iata inceputul articolului.
Ador lucrusoarele mici si simpatice, colorate si vesele pentru copii. Sunt mamica cu ceva experienta de acum si tot ce pot spune este ca m-am saturat de conformism in ceea ce priveste hainutele, accesoriile si obiectele decorative pentru copii. Asa ca azi m-am hotarat sa va arat si voua ce minunatii de lucrusoare am gasit pe breslo.
Continuarea impreuna cu fotografii impresionante o gasesti aici.
Din magazinul meu, saptamana aceasta eu am promovat fustita tutu, sau fustita de balerina, sau fustita de printesa. Mai mutle detalii despre tutu gasesti aici!

luni, 28 martie 2011

Cercei cu fundita


Iata o combinatie delicata de danteluta, lemn si lant! Cerceii au un aspect vintage si pot fi ai tai pentru 15 lei.

Cercei candelabru crosetati


Acesti cercei rosii cu detalii verde crud sunt crosetati manual si te asteapta sa ii porti, contra sumei de 13 lei.

Cercei crosetati - flori


Iata o pereche de cercei care combina trei culori superbe, verdele degrade, maroul si portocaliul. Florile sunt crosetate si cusute pe suport textil. Cerceii au un diametru de aproximativ 3 cm si pot fi ai tai pentru 13 lei.

Set clamite organza curcubeu


Acest set de clamite te ajuta sa iti pui floricele in par:) Chiar daca ai parul lung sau scurt, ele te ajuta sa temperezi suvitele rebele. Pretul setului de clamite este de 10 lei.

Cercei butoni



Iata o pereche de cercei cu totul deosebiti. Realizati din material textil, cerceii sunt eleganti si unici in acelasi timp. Diametru cerceilor este de aproximativ 2 cm, iar pretul lor, de 12 lei.

Cercei organza

















Cercei diafani, usori, eleganti, deosebiti...Pot fi realizati pe orice culoare sau combinatie de culori. Cerceii au un diametru aprocimativ de 1,5-2 cm. Pretul unei perechi de cercei este de 12 lei.

Brose noi!!!












Dupa cum v-am obisnuit, toate sunt realizate din material textil. Fie ca este vorba despre organza sau tul, dar si alte materiale cu imprimeuri simpatice. Toate brosele sunt unicat si vor da cu siguranta unicitate tinutelor tale. Pretul unei brose este cuprins intre 12 si 15 lei.

marți, 22 martie 2011

Hai la Paris!

Invitatia o fac prin noul meu articol publicat pe breslog, care incepe cam asa!
Azi te invit la Paris! Eu am plecat spre Franta cu ideea preconceputa si gresita precum ca tot ce se spune despre Paris este impachetat frumos intr-un marketing atragator, iar de fapt, orasul nu este cine stie ce. Doamne cat aveam sa ma insel! Era noiembrie si frig si ploaie si totusi era absolut minunat. Parisul reusea sa ma atraga prin simplul fapt ca exista. Existau detalii arhitectonice minunate, grozave colectii de arta, exista Turnul Eifel, existau sacrul (Sacre Coeur ) si profanul (Moulin Rouge) la cateva minute distanta.
Intreg articolul il gasiti aici. Va las sa descoperiti frumusetile Parisului transpuse in creatiile unora dintre cei mai talentati artizani din Romania, nu inainte de a va arata care este produsul promovat de aceasta data de mine. Este un chocker din dantela cu aer de Moulin Rouge, despre care puteti citi mai multe detalii aici.

Tutu, fustita de balerina, fustita de printesa - la comanda




Am facut un tutu la comanda, pentru o fetita de aproape doi anisori. Va arat si voua ce a iesit. Fustita este cusuta, are captuseala, croita pe modelul fustei semiclos si este alcatuita din mai multe straturi de tul roz pal. Fustita se inchide cu nasturel la spate si are aplicata o floare de organza pentru a-i conferi mai mare unicitate. Astfel de fustite se pot face la comanda, pentru ca imi trebuie cateva detalii in plus, pentru a iesi exact pe gustul vostru! Esential ar fi sa stiu culoarea care va place, dimensiunea taliei si lungimea pe care doriti sa o aiba. Fustitele tutu nu sunt doar pentru micile domnisoare, ci pot fi adaptate in culori mai serioase (sau nu) pentru orice doamna/domnisoara amatoare de un look aparte. Pretul fustitei difera intre 25 de lei si 100 de lei, in functie de dimensiuni si de cat material intra. La o fusta tutu pot intra chiar si 10 metri de tul!

miercuri, 16 martie 2011

Forever denim

Este noul meu articol scris la sectiunea Tendinte de pe breslog.
Denimul a fost si va fi mereu la moda…si asta incepand mai ales cu anii ’70 cand a ajuns in atentia tuturor, in curentul hippie, la aproximativ un secol de la descoperirea tesaturii de catre Levi Strauss . Denim nu inseamna acum doar pantaloni, ci se poate regasi in absolut toate obiectele sau accesoriile vestimentare. Mai mult sunt sigura ca si tu ai cel putin un obiect denim acasa pe care il porti des si cu drag.
Intreg articolul, precum si fotografii cu accesorii si imbracaminte denim pe care le poti achizitiona la un click distanta (ca sa folosesc un cliseu) gasesti aici.
Iata si ce am promovat din magazinul propriu in acest articol - centura din denim cu accente de sidef.