joi, 28 octombrie 2010

Hai sa petrecem! Iata gentuta numai buna pentru asta!

Pe www.gentutzehandmade.blogspot.com vei gasi o gentuta plic incantatoare! Suficient de incapatoare pentru a putea aduna laolalta portfardul, cheile, telefonul mobil si portofelul, geanta este realizata din catifea raiata de o culoare deosebita si accesorizata cu volanase din saten. Tot din saten este si bareta pe care o poti pune pe incheietura mainii, astfel incat sa nu ai grija gentii, chiar daca iesi la dans:)Intra pe www.gentutzehandmade.blogspot.com ca sa o vezi si da-mi un semn daca iti place pe byioanapopa@gmail.com!

marți, 26 octombrie 2010

Gentuta noua!

Va invit pe blogul meu www.gentutzehandmade.blogspot.com pentru a vedea noua gentuta by Ioana Popa realizata din catifea raiata neagra cu insertii de dantela si bumbac!

miercuri, 20 octombrie 2010

Bascuta Elenei


Aceasta este o basca pe care am crosetat-o special pentru Elena. Este realizata din fir ondulat, grena si este accesorizata cu o brosa, de asemenea crosetata. Brosa poate fi purtata si separat pentru a complementa si alte vestimentatii.
La comanda pot realiza bascuta pentru 35 de lei, impreuna cu brosa costand 40 de lei. Brosa singura poate fi achizitionata la pretul de 9 lei.

duminică, 17 octombrie 2010

Trandafir de la Moldova:) - DISPONIBIL


Trandafirul este realizat din catifea raiata imprimata si are un accesoriu de lemn. Are aproximativ 6-7 cm in diametru si poate fi al tau pentru 8 lei.

Garoafe - DISPONIBILE


Iata doua flori care pot fi purtate atat ca brose, cat si ca accesorii pentru par. Cum ar veni, impusti doi iepuri deodata...daca le achizitionezi, fiind prevazute atat cu sistem de inchidere brosa, cat si cu clama pentru par. Sunt realizate din bumbac si pot fi achizitionate cu pretul de 12 lei, fiecare.
Pot fi realizate intr-o mare varietate de culori!

Brosele Ginei - VANDUTE


Aceste brose le-am creat special pentru Gina, exact asa cum si-a dorit ea. Amandoua sunt din denim. Una dintre ele este realizata dupa model origami, iar in mijloc are un nasture rosu-visiniu. Cea de-a doua brosa are alte doua detalii inedite - o floricica crosetata manual si un stras.Fiecare dintre brose a costat 12 lei.
Sa le porti cu drag, Gina!

Brose din denim



Aceste brose au drept material principal denimul. Au detalii crosetate, nasturi, margele acrilice si pot da personalitate oricarei tinute. O asemenea brosa poate fi a ta pentru 12 sau 15 lei.

Brosa din denim cu accesoriu rosu, crosetat si cea cu nasture albastru au fost vandute. Multumesc Mirela!

Brose din saten




Aceste brose sunt realizate din saten de cea mai buna calitate, au un detaliu stralucitor si confera intregii tinute o aura eleganta. Pot fi asortate cu bluze, sacouri si chiar genti sau pamblicute de pus in par. Pretul unei brose din saten este de 12 lei.
Pot fi realizate intr-o varietate mare de culori.